Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівнаuk
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.contributor.authorKulik, Alinauk
dc.date.accessioned2018-06-08T07:40:06Z-
dc.date.available2018-06-08T07:40:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3879-
dc.description.abstractUk: Досліджено динаміку фенольних речовин зелені петрушки під час зберігання. Установлено, що використання живильного середовища з додаванням антиоксидантів дозволяє стабілізувати вміст поліфенолів і відсунути їх розпад на пізніший термін. Між вмістом фенольних речовин та активністю поліфенолоксидази під час зберігання петрушки встановлено зворотний кореляційний зв’язок r = –0,63…–0,93. Ru: Исследована динамика фенольных веществ зелени петрушки при хранении. Установлено, что использование питательной среды с добавлением антиоксидантов позволяет стабилизировать содержание полифенолов и перенести их распад на более поздние сроки. Между содержанием фенольных веществ и активностью полифенолоксидазы при хранении петрушки установлена обратная корреляционная связь r = –0,63 ... –0,93. En: Dynamics of polyphenols in parsley during the storage using the nutrient medium with antioxidants was investigated. The total phenolic content during the parsley storage has inverse correlation with polyphenoloxidase activity (r =–0,63...–0,93). The content of phenolic compounds of parsley during its storage using culture medium with hydrogel and antioxidants at the end of storage is higher than in the control group to 25.1...34%, depending on the variety. Polyphenoloxidase activity in experimental variants is lower than in the control samples of 1,1...2,1 times was revealed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2 (20)-
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectпетрушкаuk
dc.subjectгидрогельuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectфенольные веществаuk
dc.subjectполифенолоксидазаuk
dc.subjectлорофиллиптuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectгідрогельuk
dc.subjectфенольні речовиниuk
dc.subjectполіфенолоксидазаuk
dc.subjectхлорофіліптuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectparsleyuk
dc.subjecthydrogeluk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectpolyphenoloxidaseuk
dc.subjectchlorofiliptuk
dc.titleДинаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівuk
dc.title.alternativeДинамика фенольних веществ при хранении зелени петрушки При воздействии антиоксидантовuk
dc.title.alternativeDynamic of phenolic substances of parsley during storage with antioxidantsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf367.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.