Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyruk
dc.date.accessioned2018-06-07T12:39:33Z-
dc.date.available2018-06-07T12:39:33Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3868-
dc.description.abstractRU: В работе приводятся результаты теоретических и экспериментальных исследований по определению оптимальных размеров кусочков кабачков и тыквы для длительного хранения в замороженном виде. Установлена температура подмораживания кусочков, при которой устранено прилипание кусочков между собой. EN: Results over of theoretical and experimental researches are in-process brought on determination of optimum sizes of pieces of cheap restaurants and pumpkin for the protracted storage in the frozen kind. The temperature of freezing of pieces is set, at which adhesion of pieces is removed between itself.uk
dc.language.isoruuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці південного філіалу „Кримський агротехнологічний університет“ Національного аграрного університету;вип. 113-
dc.subjectоптимальные кусочки продуктаuk
dc.subjectподмораживаниеuk
dc.subjectколичество теплотыuk
dc.subjectадгезияuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectтыкваuk
dc.subjectдлительное хранениеuk
dc.subjectприлипание кусочковuk
dc.titleТехнология длительного хранения кабачков и тыквы в замороженном видеuk
dc.title.alternativeTechnology of the protracted storage cheap restaurants and pumpkin in the frozen kinduk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.