Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3840
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВершков, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorВершков, Александр Александрович-
dc.contributor.authorVershkov, Oleksandr-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Володимирівна-
dc.contributor.authorАнтонова, Галина Владимировна-
dc.contributor.authorAntonova, Halynauk
dc.date.accessioned2018-06-06T12:56:04Z-
dc.date.available2018-06-06T12:56:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3840-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена аналізу новітніх пристроїв для гомогенізації молока з метою встановлення найбільш ефективних та економічних механізмів для диспергування. RU: Работа посвящена анализу новейших устройств для гомогенизации молока с целью установления наиболее эффективных механизмов для диспергирования. EN: The work is devoted to the analysis of the latest devices for homogenization of milk in order to establish the most effective and economical mechanisms for dispersing.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 3 (С. 194-199)-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectступінь гомогенізаціїuk
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.subjectградієнт швидкостіuk
dc.subjectновітні пристроїuk
dc.subjectемульсіїuk
dc.titleАналіз новітніх пристроїв для гомогенізації молокаuk
dc.title.alternativeАнализ новейших устройств для гомогенизации молокаuk
dc.title.alternativeAnalysis of new devices for milk homogenizationuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.