Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3836
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-06T12:01:04Z | - |
dc.date.available | 2018-06-06T12:01:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3836 | - |
dc.description.abstract | UK: Робота присвячена обгрунтуванню способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки. RU: Работа посвящена обоснованию способа интенсификации процесса сушки макаронных изделий за счет снижения в объекте энергии связи влаги с составными компонентами теста путем предварительной термообработки. EN: Work is sanctified to the justification of the method of intensification of process of drying pasta by reducing the moisture in the object due to the energy integral components of the test by pre-heat treat. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 125-131) | - |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | гігротермічна обробка | uk |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | uk |
dc.subject | інтенсивність процесу сушіння | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | денатурація білків | uk |
dc.title | Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів | uk |
dc.title.alternative | Способ интенсификации сушки макаронных изделий | uk |
dc.title.alternative | Method for improved drying pasta | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
22. Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів.pdf | 344.37 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.