Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЄфіменко, Лілія Василівна-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorEfimenko, Liliia-
dc.date.accessioned2018-06-06T07:42:08Z-
dc.date.available2018-06-06T07:42:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3799-
dc.description.abstractUK: У статті надається теоретичне дослідження використання технології вакуумного охолодження в процесі переробки сільськогосподарської продукції. Розглянуто переваги та недоліки методу та діапазон можливого застосування. Зроблено висновок, що подальші дослідження технології з метою впровадження в переробну промисловість України є доцільними. RU: В статье проводится теоретическое исследование использования технологии вакуумного охлаждения в процессе переработки сельскохозяйственной продукции. Рассматриваются преимущества, недостатки метода и диапазон возможного использования. Сделан вывод, что дальнейшее исследование технологии с целью внедрения в перерабатывающую промышленность Украины является целесообразным. EN: The article provides theoretical investigation of vacuum cooling technology for the agricultural processing industry. The advantages and disadvantages of the method and possible range of applications were considered. The conclusion is made that further researching of the technology with the purpose of implementation to Ukraine food processing industry is appropriate.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 15, т. 4 (С. 56-65)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectтермін зберіганняuk
dc.subjectшвидкість охолодженняuk
dc.subjectвтрата вагиuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectвакуумний охолоджувачuk
dc.titleТеоретичне дослідження технології вакуумного охолодження при зберіганні продукції рослинництваuk
dc.title.alternativeТеоретическое исследование использования технологии вакуумного охлаждения при хранении растительной продукцииuk
dc.title.alternativeTheoretical investigation of vacuum cooling technology for storage of plant productsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕОРЕТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ.pdf771.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.