Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Александр Петрович | - |
dc.contributor.author | Lomeiko, Oleksandr | uk |
dc.contributor.author | Єфіменко, Лілія Василівна | uk |
dc.contributor.author | Ефименко, Лилия Васильевна | uk |
dc.contributor.author | Yefimenko, Liliia | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-06T06:57:16Z | - |
dc.date.available | 2018-06-06T06:57:16Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті надано аналіз науково-експериментального дослідження процесу вакуумного охолодження плодів черешні. Проведено порівняння різних режимів вакуумного охолодження. Зроблено висновок, що метод вакуумного охолодження є ефективним та підходить для охолодження плодів черешні. EN: The article provides analysis of scientific and experimental studies of vacuum cooling process of cherries. A comparison of different vacuum cooling modes was performed. The conclusion is made that method of vacuum cooling is effective and suitable for cherries cooling. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні проблеми енергетики та екології : матеріали XVI Всеукраїнської науково-технічної конференції; | - |
dc.subject | охорона навколишнього середовища | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | охолодження | uk |
dc.subject | вакуумне охолодження | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | термін зберігання | uk |
dc.subject | швидкість охолодження | uk |
dc.subject | втрата ваги | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | вакуумний охолоджувач | uk |
dc.subject | environmental protection | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | cooling | uk |
dc.subject | vacuum cooling | uk |
dc.subject | product quality | uk |
dc.subject | shelf life | uk |
dc.subject | cooling rate | uk |
dc.subject | weight loss | uk |
dc.subject | vegetables | uk |
dc.subject | vacuum cooler | uk |
dc.title | Використання методу вакуумного охоложення для попереднього охолодження плодів черешні | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Використання методу вакуумного охолодження для попереднього охолодження плодів черешні.pdf | 446.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.