Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3789
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Александр Петрович | - |
dc.contributor.author | Lomeiko, Oleksandr | uk |
dc.contributor.author | Єфіменко, Лілія Василівна | uk |
dc.contributor.author | Yefimenko, Liliia | uk |
dc.contributor.author | Ефименко, Лилия Васильевна | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-06T06:47:25Z | - |
dc.date.available | 2018-06-06T06:47:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3789 | - |
dc.description.abstract | Галузь, які забезпечує зберігання та переробку сільськогосподарської продукції, є важливим елементом агропромислового комплексу України. Від ступеню її розвитку, технічного оснащення особливо залежить раціональне використання продукції рослинництва, яке є найбільш розвиненим напрямом у сільському господарстві Південного регіону України. Забезпечення якісної переробки та зберігання рослинної та плодоягідної продукції є актуальною проблемою сучасного сільського господарства. Розробка та впровадження прогресивних технологій переробки та зберігання продукції рослинництва є одним із рішень цього питання. Швидке охолодження плодів та ягід одразу ж після збирання врожаю сприяє максимальному збереженню якості плодово-ягідної продукції та розширенню терміну її придатності. Черешня є одною з найбільш розповсюджених плодових культур на півдні України. Високі смакові та дієтичні властивості плодів черешні, раннє достигання, щорічне плодоносіння зумовили вихід культури на одне з перших місць за прибутковістю. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1-3 листопада 2017 р.); (С. 102-103) | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | продукції рослинництва | uk |
dc.subject | технології переробки | uk |
dc.subject | збирання | uk |
dc.subject | технологія вакуумного охолодження | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | комбіноване використання | uk |
dc.subject | короткострокове зберігання | uk |
dc.subject | науковий експеримент | uk |
dc.title | Використання вакуумного охолодження при зберіганні плодів черешні | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Використання вакуумного охолодження при зберіганні плодів черешні.pdf | 152.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.