Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3778
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полудненко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Самойчук, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-05T12:59:20Z | - |
dc.date.available | 2018-06-05T12:59:20Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3778 | - |
dc.description.abstract | Об'єктом даного дослідження є процес перемішування води з купажним сиропом при виготовленні солодких безалкогольних напоїв. Сьогодні попит на даний вид продукції дуже великий, тому актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів безперервної дії. До таких апаратів відносяться струминні. В протитечійно-струминному змішувачі реалізований спосіб однократного змішування у п’яти зонах. Це дозволяє значно підвищити інтенсивність перемішування при низьких енерговитратах, а також значно знизити час перемішування. В попередніх роботах було обґрунтовано спосіб перемішування. В результаті проведених аналітичних досліджень існуючих струминних змішувачів було розроблено конструкцію протитечійно-струминного змішувача. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | КОМПРИНТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів (Київ, 27-28 квітня 2017р.); | - |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | перемішування води | uk |
dc.subject | купажний сироп | uk |
dc.subject | безалкогольні напої | uk |
dc.subject | протитечійно-струминному змішувачі | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.subject | сопла | uk |
dc.subject | форсунки | uk |
dc.subject | «Лимонад» | uk |
dc.subject | цукор | uk |
dc.title | Експериментальні дослідження концентрації цукру при протитечійно-струминному змішуванні солодких напоїв | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
111.Експериментальні дослідження концентрації цукру при протитечійно-струминному змішуванні солодких напоїв.pdf | 162.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.