Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorПолудненко, О. В.-
dc.date.accessioned2018-06-05T07:50:34Z-
dc.date.available2018-06-05T07:50:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741-
dc.description.abstractЗ огляду на зростаючі об'єми виробництва безалкогольних напоїв актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії і часу. Одним з основних процесів є перемішування рідких компонентів - підготовленої води з купажним сиропом. Реалізацію цього процесу ефективно здійснювати із застосуванням струминного змішувача, для якого було обгрунтовано конструкцію, теоретично визначено відстань між соплами форсунок і проведено моделювання у програмному комплексі Ansis.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція (Харків, 19 травня 2016 р.);-
dc.subjectкупажний сиропuk
dc.subjectструминний змішувачuk
dc.subjectкомплекс Ansisuk
dc.subjectсоплаuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectфорсункиuk
dc.subjectзалежністьuk
dc.subjectкомпонентиuk
dc.titleВизначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоївuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.