Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3736
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Самойчук, К. О. | - |
dc.contributor.author | Полудненко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-05T06:47:45Z | - |
dc.date.available | 2018-06-05T06:47:45Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3736 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом цього дослідження є процес перемішування рідких компонентів (а саме, води з купажним сиропом) при виготовленні солодких безалкогольних напоїв. Сьогодні попит на даний вид продукції дуже великий, тому актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів безперервної дії. До таких апаратів відносяться струминні, які забезпечують якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії і часу. Істотно підвищити ефективність змішування можливо завдяки використанню протитечійно-струминного змішування. Сьогодні воно є малодослідженим. В протитечійно-струминному змішувачі реалізовано спосіб однократного змішування у п’яти зонах. Це дозволяє значно підвищити інтенсивність перемішування при низьких енерговитратах, а також значно знизити час перемішування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі (Харків, 18 травня 2017 р.);Ч. 1. | - |
dc.subject | сироп | uk |
dc.subject | безалкогольні напої | uk |
dc.subject | змішуючи апарати | uk |
dc.subject | протитечійно-струминного змішування | uk |
dc.subject | вихровий насос | uk |
dc.subject | купажний сироп | uk |
dc.subject | тиск подачі | uk |
dc.subject | напір подачі | uk |
dc.title | Експериментальні дослідження концентрації цукру під час протитечійно-струминного змішування солодких напоїв | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104.Експериментальні дослідження концентрації цукру під час протитечійно-струминного змішування солодких напоїв.pdf | 221.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.