Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3732
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | uk |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | uk |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | uk |
dc.contributor.author | Левченко, Л. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-05T06:35:13Z | - |
dc.date.available | 2018-06-05T06:35:13Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3732 | - |
dc.description.abstract | Підвищення ефективності обладнання для гомогенізації молока стримується недостатньо ґрунтовними дослідженнями механізмів диспергування жирової фази молочної емульсії. Незважаючи на значну кількість існуючих теорій гомогенізації та можливих механізмів руйнування жирових кульок молока у сучасній світовій практиці не представлено високоефективного способу диспергування молочного жиру. Основна проблема при цьому полягає в створенні різниці швидкості між жировою кулькою та дисперсною фазою (молочною плазмою), достатньою для деформації та подрібнення частки жиру. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі;Ч. 1. | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | диспергування жирової фази | uk |
dc.subject | молочна емульсія | uk |
dc.subject | жирові кульки молока | uk |
dc.subject | дисперсна фаза | uk |
dc.subject | пульсаційний гомогенізатор | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.title | Перспективні способи диспергування жирової фази молока | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
103.Перспективні способи диспергування жирової фази молока.pdf | 187.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.