Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2018-06-04T05:35:25Z-
dc.date.available2018-06-04T05:35:25Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666-
dc.description.abstractНа основі критерію руйнування Вебера розроблена модель диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі, яка дає можливість визначити прискорення емульсії – ключовий фактор, для знаходження ступеня гомогенізації молока. Доведено, що для підвищення ступеня диспергування необхідно зменшувати площу живого перетину поршня і підвищувати частоту та амплітуду його коливання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету;№ 1 (39)-
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectпульсаційний гомогенізаторuk
dc.subjectшвидкістьuk
dc.subjectприскоренняuk
dc.subjectкритерії Вебераuk
dc.subjectемульсіїuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectколиванняuk
dc.titleАналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.