Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, К. О. | - |
dc.contributor.author | Левченко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-04T05:35:25Z | - |
dc.date.available | 2018-06-04T05:35:25Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666 | - |
dc.description.abstract | На основі критерію руйнування Вебера розроблена модель диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі, яка дає можливість визначити прискорення емульсії – ключовий фактор, для знаходження ступеня гомогенізації молока. Доведено, що для підвищення ступеня диспергування необхідно зменшувати площу живого перетину поршня і підвищувати частоту та амплітуду його коливання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету;№ 1 (39) | - |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | пульсаційний гомогенізатор | uk |
dc.subject | швидкість | uk |
dc.subject | прискорення | uk |
dc.subject | критерії Вебера | uk |
dc.subject | емульсії | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.subject | коливання | uk |
dc.title | Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
85.Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі.pdf | 943.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.