Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3656
Назва: Ефективність гомогенізації молока в пульсаційному апараті з вібруючим ротором
Інші назви: Milk homogenization efficiency in the pulsation mechanism with a vibrating rotor
Автори: Самойчук, К. О.
Івженко, А. О.
Samoichuk, K.
Ivzhenko, Oleksandr
Ключові слова: молоко;ротор;енерговитрати;діаметр ротора;частоти обертання;енергоефективність апарату;критерії Вебера;статор
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства;Вип. 166
Короткий огляд (реферат): UK: У статті для визначення ефективності гомогенізації молока в пульсаційному апараті з вібруючим ротором введений показник, який враховує ступінь подрібнення жирової фази та питомі енерговитрати. В результаті аналізу цього показника досліджено вплив основних факторів: діаметру ротора, частоти обертання, кількості отворів і амплітуди вібрації ротора на енергоефективність апарату. EN: In the article to determine the efficiency of milk homogenization in the pulsation mechanism with a vibrating rotor we introduced the index which takes into account the dispersing degree of the fatty phase and specific power inputs. This index analysis defined the influence of the main factors: rotor diameter, rotation frequency, amount of openings and amplitude of rotor vibration on the efficiency of the mechanism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3656
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.