Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | uk |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T09:40:54Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T09:40:54Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649 | - |
dc.description.abstract | Uk: Досліджувався вплив способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни вмісту вітаміну С в плодах груші сорту Вікторія. Встановлено, що на збереженість вітаміну С позитивно впливає фактор попередньої обробки плодів біоантиоксидантами, а спосіб обробки не оказує істотного впливу. En: It was investigated the influence of postharvest treatment by preparations of a natural origin on the contents of vitamin C in pear fruits of a Victoria sort. It is determined, that the contents of vitamin C treatment by bioantioxidants is influence positively, but the method of treatment has not value. Ru: Исследовалось влияние способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на содержание витамина С в плодах груши сорта Виктория. Определено, что на содержание витамина С обработка биоантиоксидантами влияет позитивно, а способ обработки значения не имеет. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Миколаїв: Миколаївський державний аграрний університет | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали IV-ої Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів 24-26 вересня; | - |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.title | Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні | uk |
dc.title.alternative | Change of the vitamin C contents in the pear fruits treatment by antioxidants during long storage | uk |
dc.title.alternative | Изменение содержания витамина С в плодах груши, обработанных антиоксидантами, при длительном хранении | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.