Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.date.accessioned2018-06-01T09:40:54Z-
dc.date.available2018-06-01T09:40:54Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649-
dc.description.abstractUk: Досліджувався вплив способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни вмісту вітаміну С в плодах груші сорту Вікторія. Встановлено, що на збереженість вітаміну С позитивно впливає фактор попередньої обробки плодів біоантиоксидантами, а спосіб обробки не оказує істотного впливу. En: It was investigated the influence of postharvest treatment by preparations of a natural origin on the contents of vitamin C in pear fruits of a Victoria sort. It is determined, that the contents of vitamin C treatment by bioantioxidants is influence positively, but the method of treatment has not value. Ru: Исследовалось влияние способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на содержание витамина С в плодах груши сорта Виктория. Определено, что на содержание витамина С обработка биоантиоксидантами влияет позитивно, а способ обработки значения не имеет.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМиколаїв: Миколаївський державний аграрний університетuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали IV-ої Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів 24-26 вересня;-
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.titleЗміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганніuk
dc.title.alternativeChange of the vitamin C contents in the pear fruits treatment by antioxidants during long storageuk
dc.title.alternativeИзменение содержания витамина С в плодах груши, обработанных антиоксидантами, при длительном храненииuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf444.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.