Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T08:53:00Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T08:53:00Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648 | - |
dc.description.abstract | Uk: Досліджувався вплив обробки препаратами природного походження на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів в період зберігання плодів груші сорту Деканка зимова. Встановлено, що обробка природними антиоксидантами разом зі штучним охолодженням знижує чисельність бактерій на поверхні плодів і значно уповільнює їх розвиток протягом періоду зберігання. En: The influence of natural preparations treatment on the bacterial microorganisms level development at pear Dekanka storage . It is set that treatment by natural antioxidants jointly with the artificial cooling reduces the quan-tity of bacteria on-the-spot garden-stuffs and considerably slows their development during the period of storage. Ru: Исследовалось влияние обработки препаратами природного происхождения на уровень розвития бактериальных микроорганизмов в период хранения плодов груши сорту Деканка зимняя. Установлено, что обработка природными антиоксидантами совместно с искусственным охлаждением снижает численность бактерий на поверхности плодов и значительно замедляет их развитие на протяжении периода хранения. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Луганський НАУ: збірник наукових праць;Вип. 12 | - |
dc.subject | препаратb природного походження | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | плоди груши | uk |
dc.subject | груші сорту Деканка зимова | uk |
dc.subject | період зберігання | uk |
dc.subject | тривалість життя плодів | uk |
dc.subject | спосіб відновлення | uk |
dc.title | Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів груші | uk |
dc.title.alternative | Influence of treatment natural antioxidants on level of development of bacterial microorganisms at the prolonged storageof garden-stuffs of pear | uk |
dc.title.alternative | Влияние обработки природными антиоксидантами на уровень развития бактериальных микроорганизмов при длительном хранении плодов груши | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.