Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3647
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | uk |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | uk |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | uk |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T08:52:49Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T08:52:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3647 | - |
dc.description.abstract | Серед низки проблем молокопереробної галузі важливе місце посідає питання зниження енергоємності процесів, що складають технологію виробництва молочної продукції. Гомогенізація є одним із найбільш енерговитратних процесів у технології переробки молока. Суть операції полягає в подрібненні жирової фази та її рівномірному розподілі в об’ємі знежиреного молока, що сприяє кращому засвоєнню молока, зменшує втрати молочного жиру і запобігає розшаруванню продукту. Характерними ознаками процесу є великі швидкості частинок і їх мікроскопічні розміри, що не дає можливості вивчити процес диспергування частинок жиру і висунути єдину теорію процесу. На сьогодні існує 5–7 основних гіпотез гомогенізації, на базі яких застосовуються відповідні конструкції. Але ці конструкції або дуже енерговитратні, або не забезпечують необхідних розмірів частинок жиру. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 8-11 вересня 2015 р.); | - |
dc.subject | молокопереробної галузі | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | зниження енергоємності процесів | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | конструкції | uk |
dc.subject | камери гомогенізатора-нормалізатора | uk |
dc.subject | ANSYS | uk |
dc.subject | критерії Вебера | uk |
dc.subject | швидкість потоку | uk |
dc.subject | облітерації каналу | uk |
dc.title | Струминний гомогенізатор-нормалізатор молока | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
75.Струминний гомогенізатор-нормалізатор молока.pdf | 84.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.