Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryluk
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександровичuk
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandruk
dc.date.accessioned2018-06-01T08:52:49Z-
dc.date.available2018-06-01T08:52:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3647-
dc.description.abstractСеред низки проблем молокопереробної галузі важливе місце посідає питання зниження енергоємності процесів, що складають технологію виробництва молочної продукції. Гомогенізація є одним із найбільш енерговитратних процесів у технології переробки молока. Суть операції полягає в подрібненні жирової фази та її рівномірному розподілі в об’ємі знежиреного молока, що сприяє кращому засвоєнню молока, зменшує втрати молочного жиру і запобігає розшаруванню продукту. Характерними ознаками процесу є великі швидкості частинок і їх мікроскопічні розміри, що не дає можливості вивчити процес диспергування частинок жиру і висунути єдину теорію процесу. На сьогодні існує 5–7 основних гіпотез гомогенізації, на базі яких застосовуються відповідні конструкції. Але ці конструкції або дуже енерговитратні, або не забезпечують необхідних розмірів частинок жиру.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 8-11 вересня 2015 р.);-
dc.subjectмолокопереробної галузіuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectзниження енергоємності процесівuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectконструкціїuk
dc.subjectкамери гомогенізатора-нормалізатораuk
dc.subjectANSYSuk
dc.subjectкритерії Вебераuk
dc.subjectшвидкість потокуuk
dc.subjectоблітерації каналуuk
dc.titleСтруминний гомогенізатор-нормалізатор молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
75.Струминний гомогенізатор-нормалізатор молока.pdf84.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.