Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorІвженко, А. О.-
dc.contributor.authorСултанова, В. О.-
dc.date.accessioned2018-06-01T08:43:29Z-
dc.date.available2018-06-01T08:43:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3645-
dc.description.abstractВідомо, що тонкодисперсні емульсії в молочній промисловості отримують шляхом гомогенізації, тобто внаслідок процесу подрібнення жирових кульок молока та рівномірного їх розподілу за об’ємом продукту. Для гомогенізації молока і молочних продуктів здебільшого використовують клапанні гомогенізатори, які забезпечують високий ступінь диспергування та є найбільш поширеними. Проте аналіз цих гомогенізаторів показав, що вони мають істотні недоліки, тому на сьогодні актуальним є створення нових пристроїв для гомогенізації молока, які давали б можливість зменшити енерговитрати на процес гомогенізації та підвищити ступінь диспергування молочної емульсії.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 8-11 вересня 2015 р.);-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectподрібнення жирових кульокuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectемульсіїuk
dc.subjectпоршень імпульсного гомогенізатораuk
dc.subjectамплітуда коливанняuk
dc.subjectшвидкість потоку молокаuk
dc.subjectпараметрів роботиuk
dc.titleДослідження імпульсного гомогенізатора молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
74.Дослідження імпульсного гомогенізатора молока.pdf109.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.