Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.contributor.author | Войцехівський, В. І. | - |
dc.contributor.author | Войцеховский, В. И. | - |
dc.contributor.author | Voytsekhivskyy, V. | - |
dc.contributor.author | Воронова, С. С. | uk |
dc.contributor.author | Voronova, S. | uk |
dc.contributor.author | Воронова, С. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T08:07:29Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T08:07:29Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634 | - |
dc.description.abstract | En: Established the factors affecting the quality of a white table grape wine made subsidiary company "Pervomaysky winery» of AR Crimea. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові доповіді НУБіП;№ 5 | - |
dc.subject | strawberry | uk |
dc.subject | sort | uk |
dc.subject | chemical composition | uk |
dc.subject | wine | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.subject | сорт | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | виноматеріал | uk |
dc.subject | хімічний склад | uk |
dc.title | Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР Крим | uk |
dc.title.alternative | Formation of quality a white table grape wine produced in se "pervomayske winery" of AR Crimea | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.