Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorВойцехівський, В. І.-
dc.contributor.authorВойцеховский, В. И.-
dc.contributor.authorVoytsekhivskyy, V.-
dc.contributor.authorВоронова, С. С.uk
dc.contributor.authorVoronova, S.uk
dc.contributor.authorВоронова, С. С.uk
dc.date.accessioned2018-06-01T08:07:29Z-
dc.date.available2018-06-01T08:07:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634-
dc.description.abstractEn: Established the factors affecting the quality of a white table grape wine made subsidiary company "Pervomaysky winery» of AR Crimea.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові доповіді НУБіП;№ 5-
dc.subjectstrawberryuk
dc.subjectsortuk
dc.subjectchemical compositionuk
dc.subjectwineuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectвиноматеріалuk
dc.subjectхімічний складuk
dc.titleФормування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР Кримuk
dc.title.alternativeFormation of quality a white table grape wine produced in se "pervomayske winery" of AR Crimeauk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf164.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.