Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3631
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівнаuk
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.contributor.authorГогунська, П. В.uk
dc.contributor.authorГогунская, П. В.uk
dc.contributor.authorGogunska, P.uk
dc.date.accessioned2018-06-01T07:49:00Z-
dc.date.available2018-06-01T07:49:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3631-
dc.description.abstractUk: Досліджено вплив суми активних температур вище 10 °С, кількості опадів та гідротермічного коефіцієнта (ГТК) на формування сухих розчинних речовин, органічних кислот, цукрів та аскорбінової кислоти плодів сливи. Результати кореляційного аналізу дають можливість стверджувати, що найбільш істотний вплив на формування показників хімічного складу плодів сливи в умовах південного Степу України мають не погодні умови всього веґетаційного періоду, а умови останнього місяця перед збиранням плодів, коли найбільш активно відбувається формування їх якості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Полтавської державної аграрної академії;№ 1-
dc.subjectплоди сливиuk
dc.subjectпогодні умовиuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectкислотиuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.titleВплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf329.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.