Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3631
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | uk |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | uk |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | uk |
dc.contributor.author | Гогунська, П. В. | uk |
dc.contributor.author | Гогунская, П. В. | uk |
dc.contributor.author | Gogunska, P. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T07:49:00Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T07:49:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3631 | - |
dc.description.abstract | Uk: Досліджено вплив суми активних температур вище 10 °С, кількості опадів та гідротермічного коефіцієнта (ГТК) на формування сухих розчинних речовин, органічних кислот, цукрів та аскорбінової кислоти плодів сливи. Результати кореляційного аналізу дають можливість стверджувати, що найбільш істотний вплив на формування показників хімічного складу плодів сливи в умовах південного Степу України мають не погодні умови всього веґетаційного періоду, а умови останнього місяця перед збиранням плодів, коли найбільш активно відбувається формування їх якості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Полтавської державної аграрної академії;№ 1 | - |
dc.subject | плоди сливи | uk |
dc.subject | погодні умови | uk |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | кислоти | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.title | Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.