Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryluk
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександровичuk
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandruk
dc.date.accessioned2018-06-01T06:32:22Z-
dc.date.available2018-06-01T06:32:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3620-
dc.description.abstractОсновною причиною відсутності високоефективного обладнання для гомогенізації з низькими енерговитратами є відсутність єдиної теорії гомогенізації, що пояснюється труднощами безпосереднього спостереження процесу дроблення жирових кульок внаслідок мікроскопічних розмірів жирових часток та високих швидкостей їх руху. Тому розробка теорії руйнування жирових кульок молока є актуальною проблемою сучасної переробної промисловості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПрогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 19 листопада 2013 р.);Ч. I-
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectспостереження процесуuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectзміни числа Рейнольдсаuk
dc.subjectрежимuk
dc.subjectкритерії Вебераuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectшвидкістьuk
dc.titleТеоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.