Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСушко, Ольга Вікторівна-
dc.contributor.authorSushko, Olha-
dc.contributor.authorСушко, Ольга Викторовнаuk
dc.date.accessioned2018-05-31T13:08:13Z-
dc.date.available2018-05-31T13:08:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3604-
dc.description.abstractUK: B статті проаналізовані властивості та галузь застосування існуючих шліфувальних порошків з синтетичних надтвердих матеріалів з метою встановлення науково обґрунтованих рекомендацій щодо оптимального складу алмазних кругів. RU: В работе проведен анализ свойств, применения алмазных порошков с целью дальнейшего установления научно обоснованных рекомендаций оптимального состава шлифовальных кругов и повышения работоспособности шлифовального инструмента. EN: In work the analysis of properties, applications of diamond powders with the aim of further establishing evidence-based recommendations for the optimal composition of grinding wheels and enhance the performance of the grinding tool.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ;Вип. 17, т. 2 (С. 138-143)-
dc.subjectсинтетичні надтверді матеріалиuk
dc.subjectабразивний інструментuk
dc.subjectшліфувальні кругиuk
dc.subjectалмазні зернаuk
dc.subjectшліфувальні порошкиuk
dc.subjectметалева зв’язкаuk
dc.subjectалмазно-металеві композиціїuk
dc.titleАналіз властивостей алмазних зерен в абразивних інструментахuk
dc.title.alternativeАнализ свойств алмазных зерен в абразивных инструментахuk
dc.title.alternativeAnalysis of the properties of the diamond grains in the abrasive toolsuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf408.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.