Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3546
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-31T06:04:09Z | - |
dc.date.available | 2018-05-31T06:04:09Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3546 | - |
dc.description.abstract | Uk: За допомогою інтерполяції експериментальних даних за методом Лагранжа була визначена збереженість плодів яблуні з виходом стандартної продукції не менше 90%. Отримані данні свідчать, що середня розрахункова збереженість плодів яблуні була дещо нижчою порівняно з фактично отриманою. Максимальною збереженістю характеризувалися плоди яблуні сорту Флоріна, а мінімальною – сорту Голден Делішес. Основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на збереженість плодів яблуні є середні максимальні температури останнього місяця формування плодів. Ru: С помощью интерполяции экспериментальных данных по методу Лагранжа была определена лежкоспособность плодов яблони с выходом стандартной продукции не менее 90%. Полученные данные свидетельствуют, что средняя расчетная лежкоспособность плодов яблони была несколько ниже по сравнению с фактически полученной. Максимальной лежкоспособностью характеризовались плоды яблони сорта Флорина, а минимальной - сорта Голден Делишес. Основным погодным фактором, который имеет наиболее существенное влияние на лежкоспособность плодов яблони является средняя максимальная температура последнего месяца формирования плодов. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник національного технічного університету;№ 12 Вісник НТУ «ХПІ», Серія: Нові рішення в сучасних технологіях; № 43 (1016) | - |
dc.subject | збереженість | uk |
dc.subject | погодні умови | uk |
dc.subject | яблуня | uk |
dc.subject | стандартна продукція | uk |
dc.subject | хвороби | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | лежкоспособность | uk |
dc.subject | погодные условия | uk |
dc.subject | яблоня | uk |
dc.subject | стандартная продукция | uk |
dc.subject | болезни | uk |
dc.subject | антиоксиданты | uk |
dc.title | Визначення збереженості плодів яблуні | uk |
dc.title.alternative | Prediction of mass losses of apple fruit during cold storage | uk |
dc.title.alternative | Определение лежкоспособности плодов яблони | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.