Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілько, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-29T12:16:27Z | - |
dc.date.available | 2018-05-29T12:16:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467 | - |
dc.description.abstract | UK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ННЦ «ІМЕСГ» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Механізація та електрифікація сільського господарства: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 97, т. 1. | - |
dc.subject | кормоприготування | uk |
dc.subject | кормозабезпечення | uk |
dc.subject | поживні речовини | uk |
dc.subject | техніко – технологічне забезпечення | uk |
dc.subject | сирий протеїн | uk |
dc.subject | сира клітковина | uk |
dc.subject | сирий жир | uk |
dc.subject | продуктивність тварин | uk |
dc.subject | кормоприготовление | uk |
dc.subject | питательные вещества | uk |
dc.subject | технико – технологическое обеспечение | uk |
dc.subject | сырой протеин | uk |
dc.subject | сырая клетчатка | uk |
dc.subject | сырой жир | uk |
dc.subject | продуктивность животных | uk |
dc.subject | fodder preparation | uk |
dc.subject | fodder providing | uk |
dc.subject | nutrition | uk |
dc.subject | technical - technological support | uk |
dc.subject | crude protein | uk |
dc.subject | crude fiber | uk |
dc.subject | crude fat | uk |
dc.subject | animal production | uk |
dc.title | Вплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарства | uk |
dc.title.alternative | Влияние качественных показателей основных компонентов сбалансированного рациона на продуктивность молочного скотоводства | uk |
dc.title.alternative | Influence of balanced diet main components quality indicators on efficiency of dairy cattle in view of the digestibility and lactation curve | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20-592-597.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.