Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Д. О.-
dc.date.accessioned2018-05-29T12:16:27Z-
dc.date.available2018-05-29T12:16:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3467-
dc.description.abstractUK: В статті розглянуті проблеми визначення впливу втрат поживних речовин у компонентах збалансованих кормів на молочну продуктивність великої рогатої худоби. RU: В статье рассмотрены проблемы определения влияния потерь питательных веществ в компонентах сбалансированных кормов на молочную продуктивность крупного рогатого скота. EN: The problems of determining the effect of the loss of nutrients in the components of balanced feed on milk production in cattle.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherННЦ «ІМЕСГ»uk
dc.relation.ispartofseriesМеханізація та електрифікація сільського господарства: міжвідомчий тематичний науковий збірник;Вип. 97, т. 1.-
dc.subjectкормоприготуванняuk
dc.subjectкормозабезпеченняuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectтехніко – технологічне забезпеченняuk
dc.subjectсирий протеїнuk
dc.subjectсира клітковинаuk
dc.subjectсирий жирuk
dc.subjectпродуктивність тваринuk
dc.subjectкормоприготовлениеuk
dc.subjectпитательные веществаuk
dc.subjectтехнико – технологическое обеспечениеuk
dc.subjectсырой протеинuk
dc.subjectсырая клетчаткаuk
dc.subjectсырой жирuk
dc.subjectпродуктивность животныхuk
dc.subjectfodder preparationuk
dc.subjectfodder providinguk
dc.subjectnutritionuk
dc.subjecttechnical - technological supportuk
dc.subjectcrude proteinuk
dc.subjectcrude fiberuk
dc.subjectcrude fatuk
dc.subjectanimal productionuk
dc.titleВплив якісних показників основних компонентів збалансованого раціону на продуктивність молочного скотарстваuk
dc.title.alternativeВлияние качественных показателей основных компонентов сбалансированного рациона на продуктивность молочного скотоводстваuk
dc.title.alternativeInfluence of balanced diet main components quality indicators on efficiency of dairy cattle in view of the digestibility and lactation curveuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20-592-597.pdf2.1 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.