Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3464
Назва: | Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціями |
Автори: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Ключові слова: | захист яблук;обробка антиоксидантними композиціями;зниження врожайності яблуні;строк зберігання плодів яблуні;тривалість зберігання;яблуня |
Дата публікації: | 2011 |
Серія/номер: | Наук.-теорет. збірник ЖНАЕУ;№ 2(29) |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Екзогенна обробка антиоксидантними композиціями АКМ та ДЕПАА індукує внутрішні механізми захисту яблук у післязбиральний період та сприяє підвищенню їх опірності пошкоджуваному впливу негативних чинників довкілля. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3464 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.pdf | 203.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.