Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Ф. Ю.-
dc.contributor.authorЗмєєва, І. М.-
dc.date.accessioned2015-10-27T13:19:03Z-
dc.date.available2015-10-27T13:19:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/339-
dc.language.isootheruk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове вид.;Вип. 11, т. 6 (С. 317-321)-
dc.subjectексперементальні дослідженняuk
dc.subjectрозлив харчових рідинuk
dc.titleМетодика проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідинuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
297.pdf197.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.