Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3081
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorЄфіменко, Лілія Василівна-
dc.contributor.authorЕфименко, Лилия Васильевна-
dc.contributor.authorYefimenko, Liliia-
dc.date.accessioned2018-05-17T10:52:36Z-
dc.date.available2018-05-17T10:52:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3081-
dc.description.abstractUk: У статті надано аналіз науково-експериментального дослідження плодів черешні при вакуумному охолодженні . Розглянуто втрату маси плодів черешні, методи її зменшення, параметри тиску у камері охолодження, температури та часу при вакуумному охолодженні плодів черешні. Доведено, що розприскування води на плоди черешні і подальше покриття поліетиленовою плівкою перед попереднім охолодженням вакуумом є фактором, який значно зменшує загальну втрату маси. Ru: B статье дан анализ научно-экспериментального исследования плодов черешни при вакуумном охлаждении. Рассмотрены потеря массы плодов черешни, методы ее уменьшения, параметры давления в камере охлаждения, температуры и времени при вакуумном охлаждении плодов черешни. Доказано, что распрыскивание воды на плоды черешни и последующее покрытие полиэтиленовой пленкой перед предварительным охлаждением вакуумом является фактором, который значительно уменьшает общую потерю массы. En: The scientific and experimental analysis of vacuum cooling of fruit cherries is shown in this article. The mass loss, methods of its reduction, parameters of pressure, temperature and time during vacuum cooling of fruits of cherry are considered. It is concluded that the spraying of water into cherry fruits and the subsequent coating of PVC film before pre-cooling with a vacuum is a factor that greatly reduces the overall mass loss.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 138-146)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectплоди черешніuk
dc.subjectвтрата масиuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectтермін зберіганняuk
dc.subjectшвидкість охолодженняuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectкультураuk
dc.subjectщорічне плодоносінняuk
dc.subjectприбутковістьuk
dc.titleBплив вакуумного охолодження плодів черешні на коефіцієнт втрати масиuk
dc.title.alternativeВлияние вакуумного охлаждения плодов черешни на коэффициент потери массыuk
dc.title.alternativeVacuum cooling influence on the mass loss of cherry fruitsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf613.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.