Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергій Федорович | - |
dc.contributor.author | Буденко, Сергей Федорович | - |
dc.contributor.author | Budenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Alekseenko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Червоткіна, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Червоткина, Александра Александровна | - |
dc.contributor.author | Chervotkina, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T10:42:35Z | - |
dc.date.available | 2018-05-17T10:42:35Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077 | - |
dc.description.abstract | Uk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 112-118) | - |
dc.subject | коефіцієнт | uk |
dc.subject | тертя | uk |
dc.subject | гранула | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | гранулювання | uk |
dc.subject | жмых | uk |
dc.subject | морковь | uk |
dc.subject | вторинні сировинні ресурси | uk |
dc.subject | стиснення | uk |
dc.subject | витримки під тиском | uk |
dc.subject | зняття тиску | uk |
dc.subject | релаксації напружень | uk |
dc.subject | витримки без тиску | uk |
dc.subject | точка адсорбції води | uk |
dc.title | Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви | uk |
dc.title.alternative | A study of the coefficient of friction of granular cake carrot | uk |
dc.title.alternative | Исследование коэфициента трения гранулированого жмыха моркови | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.