Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorБуденко, Сергій Федорович-
dc.contributor.authorБуденко, Сергей Федорович-
dc.contributor.authorBudenko, Serhii-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorAlekseenko, Vadym-
dc.contributor.authorЧервоткіна, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorЧервоткина, Александра Александровна-
dc.contributor.authorChervotkina, Oleksandra-
dc.date.accessioned2018-05-17T10:42:35Z-
dc.date.available2018-05-17T10:42:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3077-
dc.description.abstractUk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 (С. 112-118)-
dc.subjectкоефіцієнтuk
dc.subjectтертяuk
dc.subjectгранулаuk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjectгранулюванняuk
dc.subjectжмыхuk
dc.subjectморковьuk
dc.subjectвторинні сировинні ресурсиuk
dc.subjectстисненняuk
dc.subjectвитримки під тискомuk
dc.subjectзняття тискуuk
dc.subjectрелаксації напруженьuk
dc.subjectвитримки без тискуuk
dc.subjectточка адсорбції водиuk
dc.titleДослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому морквиuk
dc.title.alternativeA study of the coefficient of friction of granular cake carrotuk
dc.title.alternativeИсследование коэфициента трения гранулированого жмыха морковиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf505.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.