Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3054
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Змєєва, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-16T12:37:45Z | - |
dc.date.available | 2018-05-16T12:37:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3054 | - |
dc.description.abstract | Динамічний розвиток харчових і консервних переробних підприємств, застосування у виробництві нових високопродуктивних ліній, розширення асортименту продукції, збільшення випуску скляної та полімерної тари потребує застосування такого фасувального обладнання, яке спроможне було б задовольняти всі вимоги виробників, що відповідають за безпеку харчових рідин, які визначають не тільки тип та вид тари, в яку фасують ці рідини, але й умови, принципи та методи фасування. Вдосконалення фасувального обладнання повинно бути направленим на підвищення технічного рівня та якості, в тому числі на збільшення продуктивності, покращення технологічних характеристик без суттєвого збільшення затрат на виготовлення та експлуатацію. Підвищення продуктивності за рахунок збільшення кількості розливальних механізмів не дозволяє отримати максимальну ефективність, оскільки в цьому разі збільшується маса машини та її енергоспоживання. В даний час, як в Україні так і за її межами, одним із перспективних напрямків в вдосконаленні фасувального обладнання для розливу харчових рідин, з метою збільшення продуктивності без збільшення кількості пристроїв для розливу, вбачається можливість значного підвищення ефективності виробництва. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вінницький Національний аграрний університет | uk |
dc.subject | переробні підприємства | uk |
dc.subject | скляна тара | uk |
dc.subject | полімерна тара | uk |
dc.subject | методи фасування | uk |
dc.subject | вдосконалення фасувального обладнання | uk |
dc.subject | підвищення продуктивності | uk |
dc.subject | дозування харчових рідин | uk |
dc.subject | розлив освітленого яблучного соку | uk |
dc.subject | використання комплексу ANSYS | uk |
dc.subject | висота підйому манжети | uk |
dc.title | Обґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореферат дис. ... канд. техн.: 05.18.12 | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aref_Змеева.pdf | 979.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.