Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗмєєва, Інна Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-05-16T12:37:45Z-
dc.date.available2018-05-16T12:37:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3054-
dc.description.abstractДинамічний розвиток харчових і консервних переробних підприємств, застосування у виробництві нових високопродуктивних ліній, розширення асортименту продукції, збільшення випуску скляної та полімерної тари потребує застосування такого фасувального обладнання, яке спроможне було б задовольняти всі вимоги виробників, що відповідають за безпеку харчових рідин, які визначають не тільки тип та вид тари, в яку фасують ці рідини, але й умови, принципи та методи фасування. Вдосконалення фасувального обладнання повинно бути направленим на підвищення технічного рівня та якості, в тому числі на збільшення продуктивності, покращення технологічних характеристик без суттєвого збільшення затрат на виготовлення та експлуатацію. Підвищення продуктивності за рахунок збільшення кількості розливальних механізмів не дозволяє отримати максимальну ефективність, оскільки в цьому разі збільшується маса машини та її енергоспоживання. В даний час, як в Україні так і за її межами, одним із перспективних напрямків в вдосконаленні фасувального обладнання для розливу харчових рідин, з метою збільшення продуктивності без збільшення кількості пристроїв для розливу, вбачається можливість значного підвищення ефективності виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВінницький Національний аграрний університетuk
dc.subjectпереробні підприємстваuk
dc.subjectскляна тараuk
dc.subjectполімерна тараuk
dc.subjectметоди фасуванняuk
dc.subjectвдосконалення фасувального обладнанняuk
dc.subjectпідвищення продуктивностіuk
dc.subjectдозування харчових рідинuk
dc.subjectрозлив освітленого яблучного сокуuk
dc.subjectвикористання комплексу ANSYSuk
dc.subjectвисота підйому манжетиuk
dc.titleОбґрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореферат дис. ... канд. техн.: 05.18.12uk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Дисертації, автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_Змеева.pdf979.48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.