Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетриченко, С. В.-
dc.contributor.authorЛобода, О. І.-
dc.date.accessioned2015-10-16T07:00:32Z-
dc.date.available2015-10-16T07:00:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/289-
dc.language.isootheruk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 1-
dc.subjectтермообробка варених ковбасuk
dc.titleОсобливості мікропроцесорної системи контролю і управління технологічним процесом термообробки варених ковбасuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
243.pdf358.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.