Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Особливості мікропроцесорної системи контролю і управління технологічним процесом термообробки варених ковбас
Особливості мікропроцесорної системи контролю і управління технологічним процесом термообробки варених ковбас
Вантажиться...
Файли
243.pdf
(358.66 KB)
Дата
2011
Автори
Петриченко, С. В.
Лобода, О. І.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ТДАТУ
Анотація
Опис
Ключові слова
термообробка варених ковбас
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/289
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ