Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/289
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петриченко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Лобода, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-16T07:00:32Z | - |
dc.date.available | 2015-10-16T07:00:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/289 | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 1 | - |
dc.subject | термообробка варених ковбас | uk |
dc.title | Особливості мікропроцесорної системи контролю і управління технологічним процесом термообробки варених ковбас | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.