Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2018-05-11T08:01:58Z-
dc.date.available2018-05-11T08:01:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2851-
dc.description.abstractУ випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectдозаторuk
dc.subjectсипкі харчові продуктиuk
dc.subjectгеотермальна енергіяuk
dc.subjectвиробництво бутербродної продукціїuk
dc.subjectринок готової їжіuk
dc.subjectнаскрізні отвори дифузорівuk
dc.subjectрівноважна вологістьuk
dc.subjectсушіння макаронних виробівuk
dc.subjectвиготовлення цукрової ватиuk
dc.subjectвиробництво макаронних виробівuk
dc.titleЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: факультет Інженерії і комп’ютерних технологійuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Збірники наукових праць магістрантів та студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2018.pdf3.56 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.