Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівнаuk
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровнаuk
dc.contributor.authorZahorko, Nadiiauk
dc.contributor.authorМироничева, О. С.uk
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївнаuk
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевнаuk
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmylauk
dc.date.accessioned2015-09-29T10:19:29Z-
dc.date.available2015-09-29T10:19:29Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/266-
dc.language.isootheruk
dc.publisherТДАТАuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць : наукове фахове видання;Вип. 12-
dc.subjectовочівництво закритого грунтуuk
dc.subjectгрибівництвоuk
dc.titleЯкість практичної підготовки при викладанні дисципліни "Овочівництво закритого грунту і грибівництво"uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
198.pdf109.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.