Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2640
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діордієв, В. Т. | - |
dc.contributor.author | Василишин, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Кашкарьов, А. О. | - |
dc.contributor.author | Diordiev, V. | - |
dc.contributor.author | Vasilishin, R. | - |
dc.contributor.author | Kashkarov, A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-26T08:28:13Z | - |
dc.date.available | 2018-04-26T08:28:13Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2640 | - |
dc.description.abstract | UK: Приведений аналіз рецептів комбікорму, складених за допомогою симплекс-методу, з використанням множин та урахуванням витрат на переробку компонентів, запропоновані методи для зменшення енергії на подрібнення. EN: On the base of simplex-method formed mixed feed recipe analysis and set theory usage with component processing energy expenditure accounting the methods have been proposed for reduction of the crushing energy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 7, том 1 | - |
dc.subject | комбікорми | uk |
dc.subject | рецепт | uk |
dc.subject | витрати енергії | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | енергозбереження | uk |
dc.subject | симплекс-метод | uk |
dc.subject | множина | uk |
dc.subject | продукція тваринництва | uk |
dc.title | Енергозбереження на етапі складання рецептів комбікормів | uk |
dc.title.alternative | Economy energy loss in step of compile recipe mixed feed | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електроенергетика і автоматизація |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3 ТДАТУ 2007-1.pdf | 170.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.