Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКашкарьов, А. О.-
dc.contributor.authorКашкарев, А.-
dc.contributor.authorKashkarov, A.-
dc.date.accessioned2018-04-26T07:10:59Z-
dc.date.available2018-04-26T07:10:59Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2635-
dc.description.abstractUK: Приведений аналіз рецепту комбікорму, складеному за допомогою симплекс-методу, з використанням множин, урахуванням витрат на переробку компонентів та ступені відповідності рецепту, запропоновані методи для зменшення енергії на подрібнення. RU: Приведен анализ комбикорма, составленного с помощью симплекс-метода, с использованием множеств, учетом затрат на переработку компонентов и степени соответствия рецепту, предложены методы для снижения энергии на измельчение. EN: On the base of simplex-method formed mixed feed recipe analysis and set theory usage with component processing energy expenditure accounting the methods have been proposed for reduction of the crushing energy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКіровоградський інститут агропромислового виробництва УААНuk
dc.relation.ispartofseriesВісник степу: науковий збірник;Вип. 4-
dc.subjectкомбікормаuk
dc.subjectсимплекс-методuk
dc.subjectмножинаuk
dc.subjectенергіяuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectкомбікормова сумішuk
dc.subjectпоживні речовиниuk
dc.subjectвиробництво комбікормівuk
dc.titleПро ефективність складання рецептів комбікормівuk
dc.title.alternativeПро эффективность составления рецептов комбикормовuk
dc.title.alternativeAbout efektivnisti compile recipe mixed feeduk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В.В. Овчарова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 -2007 кировоград.pdf138.16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.