Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorВершков, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorВершков, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorVershkov, Оleksandruk
dc.date.accessioned2018-04-10T08:15:20Z-
dc.date.available2018-04-10T08:15:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2430-
dc.description.abstractEN: The results of physical and chemical indices research of different apple sorts as well as organoleptic and rheological properties of the apple puree preserved by different methods have been considered. The selection of the best quality sorts and processing methods for the purpose of improvement in the quality of apple puree has been substantiated. UK: В роботі наведено результати досліджень фізико-хімічних показників яблук різних сортів та органолептичні і реологічні властивості виготовленого з них пюре, яке консервоване різними методами. Обґрунтовано вибір кращих сортів та методів обробки з метою підвищення якості яблучного пюре.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherУВ МААОuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2-
dc.subjectapplesuk
dc.subjectapple puree qualityuk
dc.subjectchemical indicesuk
dc.subjectphysical indicesuk
dc.subjectprocessing methodsuk
dc.subjectapparent viscosityuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectякість пюреuk
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk
dc.subjectметоди обробкиuk
dc.subjectефективна в’язкістьuk
dc.titleResearch of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methodsuk
dc.title.alternativeДослідження фізико-хімічних показників та реологічних властивостей яблучного пюре різних сортів та методів обробкиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220.pdf267.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.