Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Serdyuk, M. | - |
dc.contributor.author | Stepanenko, D. | - |
dc.contributor.author | Priss, O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-22T12:00:55Z | - |
dc.date.available | 2018-02-22T12:00:55Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспортa | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11 | - |
dc.subject | плоди яблуні | uk |
dc.subject | плоди сливи | uk |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.subject | післязбиральна обробка | uk |
dc.title | Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.