Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSerdyuk, M.-
dc.contributor.authorStepanenko, D.-
dc.contributor.authorPriss, O.-
dc.date.accessioned2018-02-22T12:00:55Z-
dc.date.available2018-02-22T12:00:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2305-
dc.description.abstractВстановлено, що досліджувані антиоксидантні композиції пригнічували розвиток епіфітних мікроорганізмів на поверхні плодів протягом зберігання. Було зафіксовано підвищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці композицією на основі дистинолу і лецитину.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортauk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 3, № 11-
dc.subjectплоди яблуніuk
dc.subjectплоди сливиuk
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectпіслязбиральна обробкаuk
dc.titleDevelopment of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2105.pdf869.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.