Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Serdyuk, M. | - |
dc.contributor.author | Velichko, I. | - |
dc.contributor.author | Priss, O. | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Kurcheva, L. | - |
dc.contributor.author | Baiberova, S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-08T11:48:37Z | - |
dc.date.available | 2018-02-08T11:48:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269 | - |
dc.description.abstract | UK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Полтав. гос. аграр. академия | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3 | - |
dc.subject | обробка плодів антиоксидантною композицією | uk |
dc.subject | подовження терміну зберігання | uk |
dc.subject | щодобові втрати при зберіганні | uk |
dc.title | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.