Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSerdyuk, M.-
dc.contributor.authorVelichko, I.-
dc.contributor.authorPriss, O.-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorKurcheva, L.-
dc.contributor.authorBaiberova, S.-
dc.date.accessioned2018-02-08T11:48:37Z-
dc.date.available2018-02-08T11:48:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2269-
dc.description.abstractUK: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherПолтав. гос. аграр. академияuk
dc.relation.ispartofseriesТехнологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 3, № 3-
dc.subjectобробка плодів антиоксидантною композицієюuk
dc.subjectподовження терміну зберіганняuk
dc.subjectщодобові втрати при зберіганніuk
dc.titleSubstantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2108.pdf893.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.