Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Osokina, N. | - |
dc.contributor.author | Kostetska, K. | - |
dc.contributor.author | Gerasymchuk, О. | - |
dc.contributor.author | Voziian, V. | - |
dc.contributor.author | Telezhenko, L. | - |
dc.contributor.author | Priss, O. | - |
dc.contributor.author | Zhukova, V. | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, V. | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Stepanenko, D. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-08T11:35:42Z | - |
dc.date.available | 2018-02-08T11:35:42Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268 | - |
dc.description.abstract | UK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11 | - |
dc.subject | пікнантемум тонколистий | uk |
dc.subject | лобода квіноя | uk |
dc.subject | монарда двійчаста | uk |
dc.subject | агастахіс | uk |
dc.title | Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.