Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOsokina, N.-
dc.contributor.authorKostetska, K.-
dc.contributor.authorGerasymchuk, О.-
dc.contributor.authorVoziian, V.-
dc.contributor.authorTelezhenko, L.-
dc.contributor.authorPriss, O.-
dc.contributor.authorZhukova, V.-
dc.contributor.authorVerkholantseva, V.-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorStepanenko, D.-
dc.date.accessioned2018-02-08T11:35:42Z-
dc.date.available2018-02-08T11:35:42Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2268-
dc.description.abstractUK: Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обґрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 4, № 11-
dc.subjectпікнантемум тонколистийuk
dc.subjectлобода квінояuk
dc.subjectмонарда двійчастаuk
dc.subjectагастахісuk
dc.titleSubstantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat breaduk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2109.pdf1.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.