Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-02-08T11:18:29Z-
dc.date.available2018-02-08T11:18:29Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2267-
dc.description.abstractUK:Розглядаються лінійні і нелінійні залежності, які прогнозують ефективність зберігання пшениці за певних температур і термінів зберігання. Досліджено такий показник якості зерна пшениці, як клейковина, після охолодження в зерносховищі, за різних температурних режимів зберігання. Залежності, отримані за допомогою програми MathCad, дозволяють прогнозувати змінення впливу умов зберігання на рівень клейковини, а також рекомендувати оптимальні технологічні параметри зберігання пшениці.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДДАУuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету : науково-теоретичний, науково-практичний журнал;№ 1-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзерносховищеuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.titleИзменение клейковины пшеницы в процессе хранения в зернохранилище с применением охлажденияuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2110.pdf1.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.