Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | uk |
dc.date.accessioned | 2017-11-06T11:55:43Z | - |
dc.date.available | 2017-11-06T11:55:43Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Полтав. гос. аграр. академия | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27) | - |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.title | Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.