Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesiauk
dc.date.accessioned2017-11-06T11:55:43Z-
dc.date.available2017-11-06T11:55:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2138-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки композицією антиоксидантів на динаміку аскорбінової кислоти, фенольних речовин, хлорофілів та каротиноїдів впродовж зберігання кабачків. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки і антиоксидантів дозволяє на 25…33 % гальмувати розпад аскорбінової кислоти, сповільнює темпи нарощування фенольних сполук в 1,8…1,9 рази. Оброблені кабачки місять на 15…17 % хлорофілів та на 19…22 % каротиноїдів більше, ніж контрольні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПолтав. гос. аграр. академияuk
dc.relation.ispartofseriesТехнологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;№ 1(27)-
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleВплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІвuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1612.pdf283.86 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.