ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2061
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorЛеженкін, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorЛеженкин, Александр Николаевич-
dc.contributor.authorLezhenkin, Oleksandr-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2017-09-26T12:31:51Z-
dc.date.available2017-09-26T12:31:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2061-
dc.description.abstractУ матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р.;-
dc.subjectохолодження пшениціuk
dc.subjectзберігання зернаuk
dc.titleЗастосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зернаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра ТКМ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
-65-66.pdf192,13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.