Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2061
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorЛеженкін, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorЛеженкин, Александр Николаевич-
dc.contributor.authorLezhenkin, Oleksandr-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.date.accessioned2017-09-26T12:31:51Z-
dc.date.available2017-09-26T12:31:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/2061-
dc.description.abstractУ матеріалах другої міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом та Харківським державним університетом харчування та торгівлі, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р.;-
dc.subjectохолодження пшениціuk
dc.subjectзберігання зернаuk
dc.titleЗастосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зернаuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра Інженерної механіки та комп'ютерного проектування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
-65-66.pdf192.13 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.