Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19164
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Голуб, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Holub, Natalia | - |
dc.contributor.author | Скиба, С. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-10T07:06:20Z | - |
dc.date.available | 2025-06-10T07:06:20Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Скиба С. І. Бухгалтерський баланс та його значення для аналізу фінансового стану підприємства / наук. кер. Н. О. Голуб // ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет економіки і бізнесу: матеріали наук.- техн. конф., 1 - 9 травня 2025 р. - Запоріжжя: ТДАТУ, 2025. - с. 126-127 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19164 | - |
dc.description.abstract | Бухгалтерський баланс є одним із ключових фінансових документів, який відображає стан активів, зобов’язань і власного капіталу підприємства на певну дату. Він є основою для аналізу фінансового стану компанії, оцінки її стійкості та ліквідності.Структура бухгалтерського балансу складається з двох основних частин: активів (що належить підприємству) та пасивів (джерела фінансування активів, зокрема власний капітал і зобов’язання). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | бухгалтерський баланс | uk |
dc.subject | активи | uk |
dc.subject | власний капітал | uk |
dc.subject | баланс | uk |
dc.title | Бухгалтерський баланс та його значення для аналізу фінансового стану підприємства | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirka_FEB_2025-126-127.pdf | 577.88 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.