Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18884
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В.В. | - |
dc.contributor.author | Головко, М.П. | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Серік, М.Л. | - |
dc.contributor.author | Старостенко, Б.О. | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-23T19:39:39Z | - |
dc.date.available | 2025-04-23T19:39:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти / В.В. Євлаш, М.П. Головко, О.П. Прісс, М.Л. Серік, Б.О. Старостенко, Газзаві-Рогозіна Л. В. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 233с. | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-966-2678-58-1 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18884 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії в ресторанному господарстві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ СВІТ КНИГ | uk |
dc.subject | Санітарно-гігієнічні вимоги | uk |
dc.subject | Гігієна повітря | uk |
dc.subject | Гігієна води | uk |
dc.subject | Гігієна ґрунту | uk |
dc.subject | Гігєна опалення | uk |
dc.subject | Гігієна освітлення | uk |
dc.subject | Гігієна вентиляції, кондиціювання | uk |
dc.subject | Дезинфекція, дезинсекція, дератизація | uk |
dc.subject | Санітарно-гігієнічні вимоги | uk |
dc.subject | принципи НАССР | uk |
dc.title | Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти | uk |
dc.type | Book | uk |
local.identifier.udc | УДК 613.26 /. 29 : 351.77 (477) (075.8) | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hihiyena i san_2019.pdf | 2.01 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.