Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Назва: Определение количества теплоты при замораживании и размораживании
Інші назви: Determination of heat quantity freeze defrosting
Автори: Стручаев, Николай Иванович
Стручаєв, Микола Іванович
Struchaiev, Mykola
Ключові слова: количество теплоты;замораживание;размораживание
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Серія/номер: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України (С. 130-131)
Короткий огляд (реферат): RU: В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площа-ди диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции. EN: The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1968.pdf831.61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.