Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Title: | Определение количества теплоты при замораживании и размораживании |
Other Titles: | Determination of heat quantity freeze defrosting |
Authors: | Стручаев, Николай Иванович Стручаєв, Микола Іванович Struchaiev, Mykola |
Keywords: | количество теплоты;замораживание;размораживание |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ХНТУСГ ім. Петра Василенка |
Series/Report no.: | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України (С. 130-131) |
Abstract: | RU: В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площа-ди диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции. EN: The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.