Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Title: Определение количества теплоты при замораживании и размораживании
Other Titles: Determination of heat quantity freeze defrosting
Authors: Стручаев, Николай Иванович
Стручаєв, Микола Іванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: количество теплоты;замораживание;размораживание
Issue Date: 2015
Publisher: ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Series/Report no.: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України (С. 130-131)
Abstract: RU: В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площа-ди диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции. EN: The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1849
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1968.pdf831.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.