Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1837
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурдіна, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorБурдина, Ирина Александровна-
dc.contributor.authorBurdina,Iryna-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровнаuk
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.date.accessioned2017-07-21T06:39:45Z-
dc.date.available2017-07-21T06:39:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1837-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив компонентного складу субстрату на формування пігментного складу та фотосинтетичну активність васильків справжніх під час вирощування в умовах закритого ґрунту. Встановлено, що введення у склад субстрату агроперліту стимулює накопичення хлорофілів, каротиноїдів, сприяє збільшенню маси рослин, площі листків та рівня чистої продуктивності фотосинтезу. EN: Effect of substrate component composition on formation of pigment complex and photosynthetic activity of basil with its cultivation in greenhouses was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates chlorophyll and carotenoid accumulation, increases plant weight, leaf area, and level of net photosynthesis productivity.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУБіПuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: зб. наук. праць;№ 235-
dc.subjectвасильки справжніuk
dc.subjectсубстратuk
dc.subjectпігментиuk
dc.titleВплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніхuk
dc.title.alternativeEffect of the substrate composition on pigment content and photosynthetic productivity of basil breeding and seed productionuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1955.pdf3.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.