Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1837
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурдіна, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Бурдина, Ирина Александровна | - |
dc.contributor.author | Burdina,Iryna | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | uk |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-21T06:39:45Z | - |
dc.date.available | 2017-07-21T06:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1837 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено вплив компонентного складу субстрату на формування пігментного складу та фотосинтетичну активність васильків справжніх під час вирощування в умовах закритого ґрунту. Встановлено, що введення у склад субстрату агроперліту стимулює накопичення хлорофілів, каротиноїдів, сприяє збільшенню маси рослин, площі листків та рівня чистої продуктивності фотосинтезу. EN: Effect of substrate component composition on formation of pigment complex and photosynthetic activity of basil with its cultivation in greenhouses was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates chlorophyll and carotenoid accumulation, increases plant weight, leaf area, and level of net photosynthesis productivity. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУБіП | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: зб. наук. праць;№ 235 | - |
dc.subject | васильки справжні | uk |
dc.subject | субстрат | uk |
dc.subject | пігменти | uk |
dc.title | Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх | uk |
dc.title.alternative | Effect of the substrate composition on pigment content and photosynthetic productivity of basil breeding and seed production | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1955.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати базовий опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.