Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18224
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ізотов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T10:39:37Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T10:39:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ізотов В. М., Ковальов О. О., Самойчук К. О. Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 82-84. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18224 | - |
dc.description.abstract | UA: Харчова промисловість України забезпечує соціально-економічну стабільність та продовольчу безпеку населення, відіграє важливу роль у зростанні української економіки, має значну частку в структурі промисловості (21,0% у 2017 р.), сприяє формуванню експортного потенціалу країни (23,1% промислового експорту) та є привабливою для іноземних інвестицій (26,1% від загального обсягу прямих інвестиційну промисловість України. Основні матеріали дослідження напрямки: теплове та холодильне. Теплове обладнання застосовується зазвичай в закладах громадського харчування. За метою і сферою використання воно може бути універсальним або спеціалізованим. Детальна класифікація теплового обладнання: поділ за основними параметрами: жарка і випічка; варка і приготування на пару; комбіновані процеси; розморожування; розігрів готових виробів; підтримка необхідної температури харчових продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | розвиток харчового машинобудування | uk |
dc.subject | модернізація та реконструкція | uk |
dc.subject | підвищення ресурсо- та енергоефективності | uk |
dc.subject | запровадження у виробництво енергоефективних заходів | uk |
dc.subject | впровадження системи комплексної переробки відходів | uk |
dc.title | Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 620.1.631 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conferens_2024_82-84.pdf | 255.49 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.