Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІзотов, В. М.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2024-12-18T10:39:37Z-
dc.date.available2024-12-18T10:39:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІзотов В. М., Ковальов О. О., Самойчук К. О. Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 82-84.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18224-
dc.description.abstractUA: Харчова промисловість України забезпечує соціально-економічну стабільність та продовольчу безпеку населення, відіграє важливу роль у зростанні української економіки, має значну частку в структурі промисловості (21,0% у 2017 р.), сприяє формуванню експортного потенціалу країни (23,1% промислового експорту) та є привабливою для іноземних інвестицій (26,1% від загального обсягу прямих інвестиційну промисловість України. Основні матеріали дослідження напрямки: теплове та холодильне. Теплове обладнання застосовується зазвичай в закладах громадського харчування. За метою і сферою використання воно може бути універсальним або спеціалізованим. Детальна класифікація теплового обладнання: поділ за основними параметрами: жарка і випічка; варка і приготування на пару; комбіновані процеси; розморожування; розігрів готових виробів; підтримка необхідної температури харчових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectрозвиток харчового машинобудуванняuk
dc.subjectмодернізація та реконструкціяuk
dc.subjectпідвищення ресурсо- та енергоефективностіuk
dc.subjectзапровадження у виробництво енергоефективних заходівuk
dc.subjectвпровадження системи комплексної переробки відходівuk
dc.titleАналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'ясаuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc620.1.631uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conferens_2024_82-84.pdf255.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.