Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАхтемов, С. Е.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2024-12-16T15:51:59Z-
dc.date.available2024-12-16T15:51:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАхтемов С. Е., Ковальов О. О., Самойчук К. О. Перспектива збільшення врожайності при впровадженні електрокультури. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 45-47.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18220-
dc.description.abstractUA: Сучасний світовий контекст вимагає постійного пошуку нових методів у сільському господарстві, оскільки зростаюча популяція людей та зміни клімату ставлять під загрозу продовольчу безпеку та стійкість сільськогосподарського виробництва. Нестабільність погодних умов, надмірне використання хімічних пестицидів та добрив, а також виснаження ґрунтів є серйозними проблемами, які потребують інноваційних рішень. Основні матеріали дослідження Впровадження електрокультури, основаної на використанні електричного потенціалу між ґрунтом та рослиною, відкриває нові перспективи для підвищення продуктивності та якості сільськогосподарських культур [2,3]. Цей метод сприяє оптимізації фізіологічних процесів рослин, зокрема збільшенню абсорбції поживних речовин та покращенню фотосинтетичної активності. Крім того, електрокультура може знижувати використання хімічних добрив і пестицидів, що сприяє зменшенню впливу на навколишнє середовище та забезпечує більш екологічно чисте виробництво.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectелектрокультураuk
dc.subjectпідвищення врожайності та якості сільськогосподарської продукціїuk
dc.subjectсталий розвиток сільського господарстваuk
dc.subjectзабезпечення продовольчої безпекиuk
dc.titleПерспектива збільшення врожайності при впровадженні електрокультуриuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc620.1.631uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conferens_2024_45-47.pdf254.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.