Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorІвженко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorИвженко, Александр Васильевич-
dc.contributor.authorIvzhenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorСамек, Я. В.-
dc.date.accessioned2017-07-10T12:48:56Z-
dc.date.available2017-07-10T12:48:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803-
dc.description.abstractСтаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195)-
dc.subjectзамісuk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectструктураuk
dc.titleОсновні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тістаuk
dc.title.alternativeBasic ways to analyze a three stage model During the dough mixing processuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
987.pdf196.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.