Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янаков, Валерій Петрович | - |
dc.contributor.author | Янаков, Валерий Петрович | - |
dc.contributor.author | Івженко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Ивженко, Александр Васильевич | - |
dc.contributor.author | Ivzhenko, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Самек, Я. В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-10T12:48:56Z | - |
dc.date.available | 2017-07-10T12:48:56Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195) | - |
dc.subject | заміс | uk |
dc.subject | тісто | uk |
dc.subject | структура | uk |
dc.title | Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста | uk |
dc.title.alternative | Basic ways to analyze a three stage model During the dough mixing process | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.