Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17951
Title: Підходи до формування маркетингової стратегії підприємства
Authors: Созанський, Ростислав
Scientific director: Нехай, Вікторія Василівна
Keywords: формування маркетингової стратегії підприємства;аналіз ринку та споживачів;застосування комплексного маркетингового міксу (4P);інтеграція традиційних та цифрових методів маркетингу
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Созанський Р., Нехай В. В. Підходи до формування маркетингової стратегії підприємства. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 55-58.
Abstract: UA: Формування маркетингової стратегії підприємства є ключовим елементом його загального успіху та конкурентоспроможності на ринку. Маркетингова стратегія визначає напрями розвитку підприємства, способи залучення та утримання клієнтів, а також методи адаптації до змін у ринковому середовищі. Важливо, щоб ця стратегія була гнучкою, дозволяючи підприємству швидко реагувати на нові виклики та можливості. Для цього, слід звернути увагу на підходи до формування маркетингової стратегії підприємства. Основою для розробки ефективної маркетингової стратегії є глибокий аналіз ринку та споживачів. Підприємство повинно розуміти свої сильні та слабкі сторони, можливості та загрози, що виникають ззовні. Аналіз конкурентного середовища, визначення цільової аудиторії та її потреб, а також вивчення тенденцій і змін на ринку є невід’ємними етапами цього процесу. Використання сучасних методів маркетингових досліджень, таких як SWOT- аналіз, PEST-аналіз та аналіз п'яти сил Портера, дозволяє отримати комплексну картину ринку. На основі зібраних даних формується маркетингова стратегія, яка може включати різні підходи та інструменти.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17951
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_55-58.pdf441.8 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.