Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17767
Title: | Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива |
Authors: | Розумєйко, А. А. |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | вегенство;веганський Брауні;використання вівсяного молока |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Розумєйко А. А., Кюрчева Л. М. Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 93. |
Abstract: | UA: Веганський Брауні з використанням вівсяного молока - це не лише смачна випічка, але й символ здорового, екологічного та етичного способу харчування. Вівсяне молоко, володіє високою харчовою цінністю, а також забезпечує десерт багатим вітамінним складом. В українських джерелах та зарубіжних дослідженнях приводяться дані, що підтверджують популярність та користь веганського харчування, а також ефективність використання вівсяного молока у кулінарії. Вівсяне молоко відоме своїми корисними властивостями, включаючи вміст багатьох важливих вітамінів та мінералів. Згідно з дослідженнями, вівсяне молоко є джерелом вітамінів групи B, зокрема B12, який часто відсутній у веганському харчуванні. Крім того, воно містить вітаміни A, D, та E, які сприяють зміцненню імунної системи та здоров'ю шкіри. Вівсяне молоко також багате кальцієм, що сприяє зміцненню кісток та зубів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17767 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Collection theses of ATE_93.pdf | 623.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.